Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

Opći uvjeti poslovanja

OPĆI UVJETI POSLOVANJA AGENCIJE ZA NEKRETNINE CROPERTIES 

 

Sukladno odredbi iz članka 18. Zakona o posredovanju u prometu nekretnina (Narodne novine broj: 107/07, 144/12, 14/14, 32/19), društvo Anna Tours d.o.o. – Croperties Nekretnine, OIB: 83825420203, Primorska cesta 29, Njivice, 30.07.2023.  godine donosi sljedeće:

 

OPĆI UVJETI POSLOVANJA POSREDNIKA U PROMETU NEKRETNINA

 

1. Uvod
1.1 Dobrodošli u agenciju za nekretnine “Croperties”. Korištenjem naših usluga pristajete na ove opće uvjete poslovanja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate prije korištenja naših usluga.


2. Usluge agencije
2.1 Agencija “Croperties” pruža usluge posredovanja u prodaji i gradnji, kupnji, najmu i iznajmljivanju nekretnina na području Republike Hrvatske.
2.2 Naše usluge obuhvaćaju savjetovanje, oglašavanje, organizaciju razgledavanja nekretnina, sudjelovanje u pregovorima i druge aktivnosti u cilju uspješnog zaključenja nekretninske transakcije.


3. Provizija
3.1 Agencija “Croperties” zadržava pravo naplate provizije za usluge posredovanja. Visina provizije bit će dogovorena između agencije i klijenta te naznačena u posebnom pisanom ugovoru.


4. Oglašavanje
4.1 Klijent prihvaća da agencija “Croperties” ima pravo oglašavati nekretninu na različitim platformama, uključujući internet, tiskane medije, društvene mreže i ostale marketinške kanale.4.2 Agencija će nastojati pružiti što točnije informacije o nekretnini u oglasima, ali ne preuzima odgovornost za eventualne pogreške u opisu ili cijeni nekretnine.

5. Zaštita privatnosti
5.1 Agencija “Croperties” poštuje privatnost svojih klijenata i obvezuje se štititi osobne podatke u skladu s važećim zakonodavstvom o zaštiti podataka.
5.2 Pri prikupljanju i obradi osobnih podataka, agencija će postupati u skladu s Politikom privatnosti koja je dostupna na našoj web stranici.


6. Odgovornost
6.1 Agencija “Croperties” ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu, gubitak ili nesporazum proizašao iz nekretninskih transakcija posredovanih putem naše agencije.
6.2 Klijent se obvezuje pružiti točne i istinite informacije o nekretnini koju želi prodati, kupiti, iznajmiti ili unajmiti.


7. Izmjene uvjeta poslovanja
7.1 Agencija “Croperties” zadržava pravo izmijeniti ove opće uvjete poslovanja. Svaka izmjena bit će objavljena na našoj web stranici, a vaša daljnja upotreba naših usluga smatrat će se prihvaćanjem tih izmjena.


8. Završne odredbe
8.1 Ovi opći uvjeti poslovanja predstavljaju pravno obvezujući ugovor između agencije “Croperties” i klijenta te zamjenjuju sve prethodne dogovore i sporazume.
8.2 Svaka promjena ili dopuna ovih uvjeta poslovanja bit će valjana samo ako je napravljena u pisanom obliku i potpisana od strane ovlaštene osobe agencije “Croperties”.

Compare Listings

Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Kupaonica