Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

NEKRETNINE NJIVICE - ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR

Sanjate li o vlastitoj kući na moru?

Možda o APARTMANU U predivnom GRADU KRKU?

NEKRETNINE GRAD KRK – PRODAJA NEKRETNINA U GRADU KRKU

Sanjate li o vikendici ili investiciji u nekretnine u pitoresknom gradiću na prekrasnom otoku?

Izvrsno! Preporučujemo Vam grad Krk kao odličnu destinaciju.

Bez obzira dali se radi o stanu, apartmanu, kući s pogledom na more, vili s bazenom ili građevinskom zemljištu, Krk i okolica nude za svakoga ponešto i to po pristojnim prodajnim cijenama.

grad Krk 2
grad Krk 3

OPĆENITO O GRADU KRKU

Krk je oduvijek bio glavni grad istoimenog otoka. Grad ne manjka školskim i zdravstvenim ustanovama, trgovačkim centrima i svim vrstama usluga.

Katedrala i Frankopanski Kaštel najpoznatiji su simboli prekrasnog malog grada koji broji preko 5000 stanovnika.

Krk je danas upravna, politička, ekonomska i vjerska prijestolnica cijelog otoka i središte je bogato stoljetnom poviješću. Pronađeni su i tragovi restorana, koji datiraju iz ranog srednjeg vijeka.

Starom gradu se pristupa kroz četvero vrata; umjesto toga, moderni grad, izvan zidina, razvio se tek u posljednjih nekoliko desetljeća.

GRAD KRK KAO TURISTIČKA DESTINACIJA

Tijekom posljednjih nekoliko desetljeća, pa sve do danas, grad je s nizom novih hotela, kampova, apartmana, kuća i vila za odmor postao glavno turističko odredište za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Prekrasne gradske plaže nude nebrojene mogućnosti zabave za sve uzraste, od najma brodova i pedalina do odbojke na pijesku, kao i igrališta za djecu i teniski tereni.

grad Krk 5
grad Krk 6

ZATRAŽITE PONUDU ZA KUPNJU NEKRETNINE

Ukoliko i Vi želite imati vlastiti dom u ovom predivnom povijesnom gradu na moru, pošaljite nam upit bez ikakvih obveza.

Svestrana ponuda nekretnina grada Krka i šireg područja omogućiti će ostvarivanje Vašeg sna.

GALERIJA

grad Krk 7
grad Krk 4
grad Krk 9

GRAD KRK - DODATNE INFORMACIJE

Jedan od najboljih načina da istražite otok Krk i divite mu se u svoj njegovoj raskoši jest vidjeti ga s mora. Lokalne agencije nude mogućnost sudjelovanja u brojnim izletima brodom. Zapravo možete birati između obilaska s ribarima, uživanja u ručku na bazi ulovljene ribe čak i uz Vaš doprinos i opuštajućem izletu brodom s prozirnim dnom kako biste se divili ribi i morskom dnu.

Napokon, moguće je posjetiti obližnje otoke ili vježbati podvodne aktivnosti kako biste se divili crvenim koraljima, potopljenoj špilji i olupini grčkog trgovačkog broda.

Volite adrenalin?

Odvedite jedan dan cijelu obitelj na Zip Line Edison, spuštajte se brzinom od 80 km/h po sajli i uživajte u nezaboravnom krajoliku.

Nekoliko kilometara od grada Krka tu je ski lift Wakeboard Krk.

Na otoku u Špilji “Biserujka” možete  istraživati stalagmite i stalaktite.

Ovaj otok nudi sve vrste ribe, svježe morske plodove i izvrsno kvalitetno meso pripremljeno na tradicionalni način ispod peke. Izvrsno lokalno maslinovo ulje i Žlahtina, tipično otočko vino, proizvedeno u Vrbniku, srednjovjekovnom gradu na jugoistočnoj obali otoka.

Otok Krk vrlo je kulturno aktivan, a ljeti se održavaju brojni glazbeni, kazališni i plesni festivali na otvorenom; Nadalje, organiziraju se razna sportska događanja, a tradicionalni otočni festivali održavaju se na životu.

Knezovi Krčki, zvani Frankopani, bili su jedna od najbogatijih i najutjecajnijih obitelji u povijesti Hrvatske.

 

U 11. stoljeću Krk je bio središte gagloličkog jezika, drevnog slavenskog jezika koji su prepisali grčki misionari Ćiril i Metod.

 

Broj sedam gotovo je simbol otoka Krka: u 7. stoljeću naselili su ga Hrvati, sedmi grof Frankopan bio je posljednji grof Krka, sedam puta se uspješno obranio od gusarskih napada, sedam je općina na otoku (Krk, Omišalj, Malinska, Punat, Baška, Vrbnik i Dobrinj) s ukupno oko 18 000 stanovnika.

 

Od ogromne arheološke važnosti nalazište je Mirine-Fulfinum u općini Omišalj.

Ako se odlučite za kupnju nekretnine na otoku Krku za osobnu upotrebu ili za iznajmljivanje turistima, jednostavno nam se javite.

 

Ako mislite iznajmljivati smještaj turistima, nudimo kompletan servis “ključ u ruke”.

 

Savjetovati ćemo Vas i pomoći u pronalasku idealnog rješenja za Vas i Vašu obitelj.

The Best Experience Ever

"Otok Krk čudesan je spoj netaknute prirode, prekrasnih plaža, kristalno čistog mora i dobrih ljudi."
groomsman3
Chris Mandich
Travel Blogger

ZAINTERESIRANI STE ZA KUPOVINU

DOJMOVI POSJETITELJA

"Otok Krk je predivan, njegova ljepota oduzima dah. Mislim da je pravo čudo prirode!"
team 3
Alisa Leinz
Njemačka
"Kupila sam apartman na otoku Krku i nisam požalila. Vraćam se svako ljeto s obitelji i prijateljima."
25388788904 72d2f5ec6f z
Gabriella Notini
Italija
"Moja obitelj svako ljeto uživa u vili na otoku Krku. Svaki dan je prekrasna pustolovina s kupanjem u kristalno čistom moru."
team 4
Brandon Hills
SAD
"Kao fotograf uživao sam na otoku Krku i njegovim prirodnim znamenitostima. Otok je idealan za umjetničke i kreativne hobije."
team 2
Jan Dorek
Poljska
Call Now Button