Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

NEKRETNINE GRAD KRK - ZA VAŠ SAVRŠEN ODMOR

Sanjate li o vlastitoj kući na moru?

Možda o APARTMANU U predivnom GRADU KRKU?

NEKRETNINE OMIŠALJ – PRODAJA NEKRETNINA U GRADU KRKU

Na pravom ste mjestu za nekretnine Omišalj. Istražite našu ponudu kuća, apartmana, stanova, hotela i građevinskih zemljišta na prodaju u Omišlju na Krku.

Vaš dom i Vaša obitelj su posebno važni. Pobrinite se da su u dobrim rukama i pošaljite nam upit. Mi ćemo se pobrinuti pronaći idealnu nekretninu za Vas i Vašu obitelj.

OPĆENITO O OMIŠLJU

Omišalj je prvo mjesto na Krku nakon prelaska mosta. Njegova savršena lokacija na brdu iznad zaštićene uvale prepoznata je već u prapovijesnom dobu. U uvali nalazi se marina, barovi i restorani. Plaže se nižu uz šetnicu koja prolazi uz more.

Stari dio mjesta sam po sebi govori puno o svojoj povijesti. Ulice su uske i vijugave.
Stare kamene kuće sa renoviranim fasadama su predivne.

U centru Omišlja pronaći ćete trgovine, poštu, banku i poznate restorane. Na ulazu u mjesto izgrađen je trgovački centar. Za djecu tu su novi vrtić i osnovna škola.

U neposrednoj okolici mjesta, na udaljenosti od otprilike tri kilometra nalaze se zračna luka Rijeka i luksuzni kamp Omišalj. Gradovi Rijeka i Opatija udaljeni su samo 27 km i 41 km vožnje od Omišlja.

OMIŠALJ KAO TURISTIČKA DESTINACIJA

Mir ovog čarobnog srednjovjekovnog mjesta, događaji u ljetnoj sezoni, ponuda brodskih izleta, izvrsna kuhinja i odlična prometna povezanost razlozi su ugodnog i nezaboravnog odmora te su dobar povod za kupnju nekretnine.

ZATRAŽITE PONUDU ZA KUPNJU NEKRETNINE

Jeste li spremni pronaći apartman s pogledom na more, kuću prvi red mora ili vilu s bazenom u Omišlju? Kontaktirajte nas sada a mi ćemo se pobrinuti da Vam pronađemo savršen dom.

GALERIJA

GRAD KRK - DODATNE INFORMACIJE

Jedan od najboljih načina da istražite otok Krk i divite mu se u svoj njegovoj raskoši jest vidjeti ga s mora. Lokalne agencije nude mogućnost sudjelovanja u brojnim izletima brodom. Zapravo možete birati između obilaska s ribarima, uživanja u ručku na bazi ulovljene ribe čak i uz Vaš doprinos i opuštajućem izletu brodom s prozirnim dnom kako biste se divili ribi i morskom dnu.

Napokon, moguće je posjetiti obližnje otoke ili vježbati podvodne aktivnosti kako biste se divili crvenim koraljima, potopljenoj špilji i olupini grčkog trgovačkog broda.

Volite adrenalin?

Odvedite jedan dan cijelu obitelj na Zip Line Edison, spuštajte se brzinom od 80 km/h po sajli i uživajte u nezaboravnom krajoliku.

Nekoliko kilometara od grada Krka tu je ski lift Wakeboard Krk.

Na otoku u Špilji “Biserujka” možete  istraživati stalagmite i stalaktite.

Ovaj otok nudi sve vrste ribe, svježe morske plodove i izvrsno kvalitetno meso pripremljeno na tradicionalni način ispod peke. Izvrsno lokalno maslinovo ulje i Žlahtina, tipično otočko vino, proizvedeno u Vrbniku, srednjovjekovnom gradu na jugoistočnoj obali otoka.

Otok Krk vrlo je kulturno aktivan, a ljeti se održavaju brojni glazbeni, kazališni i plesni festivali na otvorenom; Nadalje, organiziraju se razna sportska događanja, a tradicionalni otočni festivali održavaju se na životu.

Knezovi Krčki, zvani Frankopani, bili su jedna od najbogatijih i najutjecajnijih obitelji u povijesti Hrvatske.

 

U 11. stoljeću Krk je bio središte gagloličkog jezika, drevnog slavenskog jezika koji su prepisali grčki misionari Ćiril i Metod.

 

Broj sedam gotovo je simbol otoka Krka: u 7. stoljeću naselili su ga Hrvati, sedmi grof Frankopan bio je posljednji grof Krka, sedam puta se uspješno obranio od gusarskih napada, sedam je općina na otoku (Krk, Omišalj, Malinska, Punat, Baška, Vrbnik i Dobrinj) s ukupno oko 18 000 stanovnika.

 

Od ogromne arheološke važnosti nalazište je Mirine-Fulfinum u općini Omišalj.

Ako se odlučite za kupnju nekretnine na otoku Krku za osobnu upotrebu ili za iznajmljivanje turistima, jednostavno nam se javite.

 

Ako mislite iznajmljivati smještaj turistima, nudimo kompletan servis “ključ u ruke”.

 

Savjetovati ćemo Vas i pomoći u pronalasku idealnog rješenja za Vas i Vašu obitelj.

The Best Experience Ever

"Otok Krk čudesan je spoj netaknute prirode, prekrasnih plaža, kristalno čistog mora i dobrih ljudi."
Chris Mandich
Travel Blogger

ZAINTERESIRANI STE ZA KUPOVINU

DOJMOVI POSJETITELJA

"Otok Krk je predivan, njegova ljepota oduzima dah. Mislim da je pravo čudo prirode!"
Alisa Leinz
Njemačka
"Kupila sam apartman na otoku Krku i nisam požalila. Vraćam se svako ljeto s obitelji i prijateljima."
Gabriella Notini
Italija
"Moja obitelj svako ljeto uživa u vili na otoku Krku. Svaki dan je prekrasna pustolovina s kupanjem u kristalno čistom moru."
Brandon Hills
SAD
"Kao fotograf uživao sam na otoku Krku i njegovim prirodnim znamenitostima. Otok je idealan za umjetničke i kreativne hobije."
Jan Dorek
Poljska
Call Now Button