Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

Naš Tim

Croperties Tim za posredovanje nekretninama je iskusan tim licenciranih agenata za nekretnine specijaliziran na područje otoka Krka

Ivan Perić, dipl. oecc.

licenced real estate agent

Ivan Perić rodom je iz Kölna, a u Hrvatsku je došao s ciljem ostvarenja uspjeha na području nekretnina. Diplomirao je ekonomiju turizma na fakultetu Ca Foscari u Veneciji 2009. godine te je iste godine položio i državni ispit za agenta u posredovanju nekretninama.

 

Zajedno sa svojom suprugom Majom započinje širenje poslovanja iznajmljivanja smještaja na području Hrvatske. Ivanova uloga je vođenje poslovanja nekretninama u čemu, nedvojbeno, briljira. Njegov jedinstven pristup, trud i posvećenost osiguravaju svakom klijentu najbolju moguću uslugu.

 

Ivan sjajno govori i četiri jezika – hrvatski, njemački, engleski i talijanski što mu omogućava još kvalitetniju komunikaciju s klijentima iz svih dijelova svijeta. On prati trendove u svijetu nekretnina kako bi ponudu svoje agencije obogatio samo najkvalitetnijim objektima i omogućio da baš svatko pronađe nešto za sebe.

 

Svjestan je da je odabir nekretnine nerijetko stresna odluka, stoga je naoružan strpljenjem i razumijevanjem za svakog svog klijenta. Uvijek se trudi pronaći najbolje rješenje i opciju koja će odgovarati klijentovim željama, preferencijama, i naravno, budžetu.

 

 

Osim svijeta nekretnina, Ivana zanima i internet marketing te SEO optimizacija. Rekreativno se bavi i kick boxingom te je 2006. godine osvojio titulu amaterskog vice prvaka svijeta.

  Maja Perić

  Operations manager

  Maja Perić direktorica je operacija u agenciji za nekretnine Croperties. Svoje dugogodišnje iskustvo i znanje u ovom području stekla je radeći u agenciji Anna Tours od 2012. godine. Potpuno je predana onome što radi, a da u tome zaista uživa svjedoči mnoštvo klijenata s kojima je surađivala. Njezina etika poslovanja, vrhunsko poznavanje lokalnih tržišta i pravnih regulativa jamče uspješno i sigurno obavljene transakcijske poslove. Maja prilikom rada uvijek naglasak stavlja na želje klijenta i nudi najbolja rješenja.

   

  Krase ju i ambicioznost, ustrajnost te maksimalna posvećenost koju su prepoznali klijenti  iz svih dijelova svijeta. Kako bi klijentima osigurala najbolje iskustvo, ona pažljivo brine o djelotvornosti i učinkovitosti agencijskih resursa.

   

  Osim što besprijekorno upravlja svim operacijama i radnjama u agenciji, Maja je i jedna krasna umjetnička duša te ljubiteljica dizajna interijera koja, između ostalog, sjajno govori

   

  engleski. Uz sve poslovne uloge u kojima briljira, Maja se jednom ulogom posebno ponosi, a to je majčinstvo. Ona zna kako pronaći balans između poslovnog i privatnog te kako jednako uživati u svim životnim trenucima. A kako bi se i svi zaposlenici agencije osjećali dobro, opušteno i ugodno za vrijeme radnog vremena, Maja ih motivira dijeleći svoje iskustvo, ukazujući na potrebe timskog rada te kontinuiranog usavršavanja.

   Anna Perić

   CEO

   Anna Perić je osnivačica agencije Anna Tours koja u Hrvatsku stiže iz dalekog Kölna. Još 1972. godine došla je na Krk gdje je započelo njezino poslovno putovanje u turističkom sektoru za razne tour-operatore. Skupivši dovoljno znanja i iskustva u ovom području, Anna se 1994. odlučila na veliki korak – osnivanje vlastite turističke agencije. Tada je svoja vrata po prvi put otvorila agencija Anna Tours koja sve do danas broji mnoštvo uspješno odrađenih projekata i zadovoljnih klijenata.

    

   Godine 2009., Anna širi djelokrug poslovanja s posredovanjem nekretninama što agenciji omogućava još brži rast i razvoj. Anna je svjesna važnosti klijentovih želja i preferencija, stoga ih uvijek stavlja na prvo mjesto. Individualnim pristupom, ljubaznošću i otvorenom komunikacijom rado pomaže svojim klijentima i partnerima i van poslovnog odnosa. Uz to, može se pohvaliti i vrhunskim poznavanjem i sporazumijevanjem na čak četiri jezika – njemački, hrvatski, talijanski i engleski.

    

    

   Osim što je ostvarila zavidan poslovni uspjeh, Anna je uspješna i u privatnom životu jer se ostvarila kao majka i baka. Ljubiteljica je boravka u prirodi, dugih, opuštajućih šetnji te životinja. Trudi se biti uzor, pomoć i oslonac svim svojim zaposlenicima, klijentima i dragim ljudima koji je okružuju.

    Galerija

    Posjedovanje kuće na moru temelj je bogatstva, kako financijskog blagostanja tako i emocionalne sigurnosti - Suze Orman

    Compare Listings

    Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Kupaonica