Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

DIZAJNERI INTERIJERA - PODIGNITE ESTETIKU I FUNKCIONALNOST VAŠEG PROSTORA

DETALJI NISU DETALJI - ONI ČINE DIZAJN

pravi komfor je vitalan za svaku prostoriju

Dizajneri interijera igraju vrlo važnu ulogu u kreiranju doma iz snova, čineći vaš stil života modernijim i elegantnijim. Ne samo da vam pruža osjećaj komfora i užitka, već pomaže i podići funkcionalnost vašeg prostora. 

 

Gradnja kuće podrazumijeva sinergičnu suradnju arhitekta, građevinara i dizajnera interijera. Sve veći broj investitora se prilikom gradnje odlučuje za obnovljive izvore energije kako bi dugoročno znatno uštedili.

 

Kada govorimo o uređenju interijera, najvažniji faktor u cijeloj priči su dizajneri. Dizajneri interijera trude se razumjeti potrebe svojih klijenata te slijediti njihove želje i zamisli za vrijeme projektiranja savršene unutrašnjosti. Dijeleći svoja iskustva i znanje, tu su da vam pomognu odabrati pravi stil koji će biti odraz vaše osobnosti i preferencija.

 

No kako biste uistinu dobili ono što očekujete, bitno je pronaći dizajnera kojem ćete vjerovati. Da bismo vam olaškali tu potragu, napravili smo detaljno istraživanje i izdvojili stručnjake kojima sa sigurnošću možete prepustiti svaki prostor.

DR Studio za dizajn interijera i rasvjetu

Kada govorimo o vrhunskim dizajnerima interijera i najboljoj usluzi na tržištu, DR STUDIO za dizajn interijera i rasvjetu nedvojbeno zaslužuje svoje mjesto na listi.

 

Riječ je o tvrtki koja je podružnica poduzeća “Lighting Castellum MND” koje se već više od deset godina specijalizirano bavi rasvjetom i interijerima. DR Studio nastao je zahvaljujući sjajnoj dizajnerici interijera Dragici Rosić koja broji mnoštvo uspješno odrađenih projekata na području Hrvatske i regije.

 

Osim kreiranja vrhunskih prostora, Dragica se trudi približiti ljudima svijest o utjecaju interijera na život. Svjesna je da je mnogima uređenje interijera tek bojanje zidova i odabir jastuka za garnituru. No, to nipošto ne bi smjelo biti tako. Kako bi prostor u kojem boravite bio ugodan i kako biste se bolje osjećali, potrebno se fokusirati na detalje koji čine razliku.

 

Da bi interijer dobio dušu, važno je upoznati osobine i „lifestyle“ svakog klijenta, stoga DR Studio teži upravo ka tome. Jedino takvim pristupom moguće je ostvariti cilj koji će u konačnici rezultirati vrhunskom izvedbom. Vrhunska izvedba ne znači samo lijep, već ujedno i funkcionalan prostor koji olakšava svakodnevni život. 

Investicija koja se isplati

Ulaganje u kvalitetan dizajn interijera dugoročno dodaje vrijednost vašem objektu. Vrlo često vlasnici kuća pokušavaju uštedjeti na trošku angažiranja profesionalnog dizajnera interijera te u konačnici potroše više vremena i novca na popravke i instalacije.

 

 

DR Studio pomoći će vam da uštedite tako što će vam preporučiti najbolji materijal, opremu i namještaj za vaš budžet. Na taj način ćete izbjeći skupe renovacije i preuređenja koja se nerijetko dogode nakon pogrešnih odabira.

 

 

Stoga ako tražite dizajnera interijera koji će ispuniti sva vaša očekivanja, ne oklijevajte i još danas nas kontaktirajte!

Pitanja za vlasnicu

  1. Koje su Vam najbitnije stavke na koje se fokusirate prilikom razgovora s klijentom kako biste dobili jasnu sliku onoga što želi?
  2. Sugerirate li ikada nešto suprotno od klijentovih želja i na kakve reakcije nailazite pri ponudi drugačijih rješenja?
  3. Smatrate li da je u posljednjih nekoliko godina porasla potražnja i interes za dizajnerima interijera kad je riječ o uređenju obiteljskih domova?
  4. Što biste naveli kao najveći izazov tijekom procesa?
  5. Prema Vašem mišljenju, koliko je gostima važan interijer apartmana/kuće za odmor?
  6. Kada biste trebali izdvojiti samo jedan trend u dizajnu interijera koji je obilježio 2022. godinu, što bi to bilo?

GALERIJA

ZAINTERESIRANI STE ZA DIZAJN INTERIJERA VAŠE NEKRETNINE?

Compare Listings

Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Kupaonica