Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

ARHITEKTI - KAKO ODABRATI NAJBOLJE ZA SVOJ PROJEKT?

Sanjate li o PROJEKTIRANJU I IZGRADNJI VLASTITE KUĆE NA MORU?

Možda o vikendici na nekom predivnom otoku?

Pitate se koji arhitekti su najbolji za vlastiti projekt? 

Čitajte dalje i saznajte više.

Prilikom planiranja gradnje kuće, danas se sve veći broj klijenata odlučuje za 3D vizualizaciju objekta. Na taj način dobivaju jasnu sliku eksterijera uz pomoć trodimenzionalnih detaljnih fotografija koje djeluju vrlo realno.

Samim time povećali su se i kriteriji prilikom potrage za agencijama i arhitektima koji mogu izrealizirati kompletan projekt. Stoga ako tražite stručnjaka koji će vas voditi od faze projektiranja do ključa u ruke, tu smo da vam pomognemo.

Surađujemo s vrhunskim profesionalcima iz područja nekretnina i dizajna koji će vam olakšati cijeli proces.

Upoznajte najbolje građevinare i dizajnere interijera koji će rado preuzeti vaš projekt i ostvariti baš sve ono što ste zamislili. Obnovljivi izvori energije iz godine u godine se sve više ugrađuju već prilikom gradnje nekretnine.

Mi3 Projekt - Projektiranje najluksuznijih vila na Jadranu

Za početak, želimo vas upoznati s tvrtkom MI3 Projekt u vlasništvu arhitekta Ivona Obradovića. Tvrtka se bavi projektiranjem raznih građevina koje uključuju i neke najluksuznijih vila u Hrvatskoj.

 

Na službenoj stranici možete pronaći fantastične 3D prikaze objekata čija detaljnost i temeljitost ostavlja bez daha. Svaki digitalno kreirani projekt djeluje i više nego stvarno što omogućava klijentima da upoznaju svoju nekretninu čak i prije nego što gradnja kuće uopće započne.

 

Osim 3D vizualizacija, iskusni i kreativni arhitekt Ivor Obradović nedvojbeno će vam pružiti najbolje usluge koje uključuju fazu projektiranja, nadzor te obnovu zgrada.

 

Čak i ako niste vlasnik zemljišta, uz njegovu stručnu asistenciju lako ćete pronaći idealno zemljište za vaš projekt.  Pomoći će vam pri analiziranju prostorno-planskih uvjeta i voditi vas kroz cijeli proces od samog početka.

Maksimalna posvećenost i predanost svakom projektu

Ono što MI3 projekt čini jedinstvenim je individualan, temeljit i kvalitetan pristup svakom klijentu. Arhitekt Obradović bolje nego itko razumije važnost komunikacije između klijenta i izvođača radova, stoga svojim klijentima posvećuje dovoljno vremena za detaljan razgovor i dogovor.

 

Njegovi precizni nacrti i trodimenzionalni digitalni modeli pomažu u optimizaciji radova i boljem razumijevanju tijeka procesa.

 

Prateći trendove u svijetu arhitekture i eksterijera, Ivor je projektirao mnoštvo luksuznih vila i kuća za odmor. Među brojnim projektima možemo vidjeti objekte u raznim stilovima koji zadovoljavaju preferencije različitih klijenata. Bilo da vas zanimaju moderne kuće s daškom mediteranskog štiha ili pak obiteljski domovi s toplinskom notom, ovaj arhitekt će sve vaše želje precizno prenijeti na papir.

 

Osim stambenih objekata, Obradović se može pohvaliti i projektiranjem poslovnih zgrada te uređenjem Trga hrvatskih branitelja u Čavlima. Također je sudjelovao i u izgradnji Polivalentnog sportskog igrališta Decathlon, baš kao i uređenju multifunkcionalnog trga Dobreć.

 

Kakve god vaše ideje, želje i zamisli bile, kontaktirajte MI3 projekt i zajedno sagradite svoj objekt iz snova!

Intervju pitanja

Pitanje: Kolika je zainteresiranost Vaših klijenata za 3D vizualizacijom projekata?
Odgovor: Zainteresiranost naših klijenata za 3D vizualizaciju projekata je vrlo visoka. Kroz 3D vizualizacije, klijenti mogu dobiti realističan prikaz svog budućeg doma ili poslovnog prostora, što im pomaže u boljem razumijevanju projekta i donošenju informiranih odluka.

 

Pitanje: Kao arhitekt s bogatim portfoliom, možete li nam reći koji Vam je projekt bio najzahtjevniji i zašto?
Odgovor: Svaki projekt ima svoje izazove, ali jedan od najzahtjevnijih bio je dizajniranje luksuzne vile na vrlo nepristupačnom terenu. Izazov je bio uskladiti zahtjeve klijenta za luksuznom vilom sa strogim ekološkim i terenskim ograničenjima. No, zahvaljujući timskom radu i stručnosti, uspjeli smo isporučiti projekt koji je zadovoljio klijenta i očuvao prirodnu ljepotu okoliša.

 

Pitanje: Koji Vam je najdraži projekt na kojem ste do sada radili?
Odgovor: Teško je odabrati jedan, svaki projekt je poseban na svoj način. No, jedan od najdražih mi je bio projekt obnove starog obiteljskog doma. Bilo je zadovoljstvo vratiti život u staru zgradu i istovremeno očuvati njenu povijesnu vrijednost

 

Pitanje: Razvoj tehnologije omogućio je digitalizaciju u procesu projektiranja. Nedostaju li vam ručni nacrti?
Odgovor: Iako digitalne tehnologije pružaju brojne prednosti u procesu projektiranja, poput brzine i preciznosti, ručni crteži imaju svoj šarm i osobnost. Oni su također odličan način za brzo skiciranje ideja. Stoga, iako koristimo digitalne alate za većinu našeg rada, još uvijek cijenimo vrijednost ručnih skica.

 

Pitanje: Odabiru li klijenti obično cjelokupnu uslugu koju nudite ili se uglavnom odlučuju za pojedinačne? Koju biste uslugu izdvojili kao trenutno najtraženiju?
Odgovor: Naši klijenti često odabiru cjelovitu uslugu koju nudimo, od početnih konzultacija, preko projektiranja i 3D vizualizacija, do nadzora izgradnje. Međutim, usluga koja je trenutno najtraženija je svakako projektiranje luksuznih vila. Postoji velika potražnja za jedinstvenim i personaliziranim domovima na predivnim lokacijama na Jadranu.

 

Zaključak:

Bez obzira sanjate li o izgradnji vlastite kuće na moru ili vikendici na nekom predivnom otoku, MI3 Projekt je tu za vas. Naš tim stručnjaka, uključujući arhitekta Ivora Obradovića, pružit će vam usluge od početne faze projektiranja, preko 3D vizualizacija do izgradnje kuće. Javite nam se još danas i ostvarite svoje snove o savršenom domu!

 

 

ZAINTERESIRANI STE ZA PROJEKTIRANJE VLASTITE KUĆE?

DOJMOVI POSJETITELJA

"Otok Krk je predivan, njegova ljepota oduzima dah. Mislim da je pravo čudo prirode!"
Alisa Leinz
Njemačka
"Kupila sam apartman na otoku Krku i nisam požalila. Vraćam se svako ljeto s obitelji i prijateljima."
Gabriella Notini
Italija
"Moja obitelj svako ljeto uživa u vili na otoku Krku. Svaki dan je prekrasna pustolovina s kupanjem u kristalno čistom moru."
Brandon Hills
SAD
"Kao fotograf uživao sam na otoku Krku i njegovim prirodnim znamenitostima. Otok je idealan za umjetničke i kreativne hobije."
Jan Dorek
Poljska

Compare Listings

Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Kupaonica