Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

CROPERTIES NEKRETNINE: GDJE SE
SUSREĆU TRADICIJA, JEZICI I EKSPERTIZA

Dobrodošli u Croperties, Vaš vodeći izbor za nekretnine na predivnom otoku Krku. Naše korijene vučemo iz 1994 godine kada je Anna Perić, hrabra i vizionarska žena iz Koelna, osnovala turističku agenciju pod imenom Anna Tours d.o.o. Anna je s ljubavlju i predanošću razvijala svoje poslovanje, stvarajući mostove između lokalne zajednice i turista.

Godine 2009., obiteljsku tradiciju je nastavio Annin sin, Ivan Perić, stekavši licencu za posredovanje nekretninama. Ivan i voljena supruga Maja dodatno su obogatili poslovnu viziju poduzeća, postavljajući temelje uspješnog poslovanja s nekretninama. 

Razmišljate li o kupnji ili gradnji nekretnine, otok Krk je mjesto koje trebate uzeti u obzir. S rastućim trendom cijena nekretnina i neprekidnim prilivom turista, investiranje ovdje ne samo da obećava povrat, već pruža priliku da postanete dijelom predivne kulture i prirodnog bogatstva koje naš otok nudi.”

VAŠA NEKRETNINA, VAŠA PRIČA: BUDITE SIGURNI U SVOJU INVESTICIJU

Znamo da je svaka nekretnina priča za sebe, refleksija vaših snova i ambicija. U svijetu nekretnina, gdje frizura može narasti, ali pogreška u investiciji može trajati godinama, naša misija je biti vaš pouzdan partner.

 

Nudimo detaljno razumijevanje tržišta, personalizirane savjete te stručnu pomoć tijekom cijelog procesa kupnje.

Želite kupiti nekretninu u Hrvatskoj?

VAŠA INVESTICIJA, NAŠA BRIGA: KOMPLETNE USLUGE ZA VAŠE NEKRETNINE

Ali naša predanost ne završava s kupnjom nekretnine. U suradnji s našim partnerskim poduzećima ponosno pružamo sveobuhvatnu uslugu iznajmljivanja za turiste.

 

Naša dodatna usluga uključuje čišćenje, pranje, peglanje i sve ostale sitnice koje osiguravaju da vaša nekretnina uvijek bude u najboljem stanju. Naš cilj je omogućiti vam da se opustite i uživate u plodovima svog ulaganja, dok se mi brinemo o svemu ostalom.

 

U Croperties, vi niste samo još jedan klijent. Vi ste dio naše obitelji, a vaša sreća i zadovoljstvo su naša najveća nagrada.

 

Pridružite nam se u kreiranju vaše savršene priče o nekretninama u Hrvatskoj!

Zamislite doručak s pogledom na more. Spremni za to?"

"Nakon godina rada u privatnom biznisu kupio sam nekretninu za odmor u Hrvatskoj i nisam pogriješio. Svako ljeto dovedem svoju obitelj i prijatelje na nezaboravan odmor i uživanje."
Leon Wagner
Njemačka

Sanjate li o vlastitom kutku raja na otoku?

Compare Listings

Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Kupaonica