How can we help you? Call us at +385-994689161

KAKO ODABRATI NAJBOLJE ARHITEKTE ZA SVOJ PROJEKT?

Sanjate li o PROJEKTIRANJU I IZGRADNJI VLASTITE KUĆE NA MORU?

Možda o vikendici na nekom predivnom otoku?

Prilikom planiranja izgradnje nekretnine, danas se sve veći broj klijenata odlučuje za 3D vizualizaciju objekta. Na taj način dobivaju jasnu sliku eksterijera uz pomoć trodimenzionalnih detaljnih fotografija koje djeluju vrlo realno.

Samim time povećali su se i kriteriji prilikom potrage za agencijama i arhitektima koji mogu izrealizirati kompletan projekt. Stoga ako tražite stručnjaka koji će vas voditi od faze projektiranja do ključa u ruke, tu smo da vam pomognemo.

Surađujemo s vrhunskim profesionalcima iz područja nekretnina i dizajna koji će vam olakšati cijeli proces. Upoznajte najbolje arhitekte i dizajnere koji će rado preuzeti vaš projekt i ostvariti baš sve ono što ste zamislili.

Mi3 Projekt - Projektiranje najluksuznijih vila na Jadranu

Za početak, želimo vas upoznati s tvrtkom MI3 Projekt u vlasništvu arhitekta Ivona Obradovića. Tvrtka se bavi projektiranjem raznih građevina koje uključuju i neke najluksuznijih vila u Hrvatskoj. Na službenoj stranici možete pronaći fantastične 3D prikaze objekata čija detaljnost i temeljitost ostavlja bez daha. Svaki digitalno kreirani projekt djeluje i više nego stvarno što omogućava klijentima da upoznaju svoju nekretninu čak i prije nego što gradnja kuće uopće započne.

Osim 3D vizualizacija, iskusni i kreativni arhitekt Ivor Obradović nedvojbeno će vam pružiti najbolje usluge koje uključuju fazu projektiranja, nadzor te obnovu zgrada.

Čak i ako niste vlasnik zemljišta, uz njegovu stručnu asistenciju lako ćete pronaći idealno zemljište za vaš projekt. Pomoći će vam pri analiziranju prostorno-planskih uvjeta i voditi vas kroz cijeli proces od samog početka.

Maksimalna posvećenost i predanost svakom projektu

Ono što MI3 projekt čini jedinstvenim je individualan, temeljit i kvalitetan pristup svakom klijentu. Arhitekt Obradović bolje nego itko razumije važnost komunikacije između klijenta i izvođača radova, stoga svojim klijentima posvećuje dovoljno vremena za detaljan razgovor i dogovor. Njegovi precizni nacrti i trodimenzionalni digitalni modeli pomažu u optimizaciji radova i boljem razumijevanju tijeka procesa.

Prateći trendove u svijetu arhitekture i eksterijera, Ivor je projektirao mnoštvo luksuznih vila i kuća za odmor. Među brojnim projektima možemo vidjeti objekte u raznim stilovima koji zadovoljavaju preferencije različitih klijenata. Bilo da vas zanimaju moderne kuće s daškom mediteranskog štiha ili pak obiteljski domovi s toplinskom notom, ovaj arhitekt će sve vaše želje precizno prenijeti na papir. Osim stambenih objekata, Obradović se može pohvaliti i projektiranjem poslovnih zgrada te uređenjem Trga hrvatskih branitelja u Čavlima. Također je sudjelovao i u izgradnji Polivalentnog sportskog igrališta Decathlon, baš kao i uređenju multifunkcionalnog trga Dobreć.

Tekst i intervju na slijedećem linku će Vam se svidjeti ukoliko Vas prilikom gradnje kuće zanimaju obnovljivi izvori energije.

Kakve god vaše ideje, želje i zamisli bile, kontaktirajte MI3 projekt i zajedno sagradite svoj objekt iz snova!

Intervju pitanja

  1. Kolika je zainteresiranost Vaših klijenata za 3D vizualizacijom projekata?
  2. Kao arhitekt s bogatim portfoliom, možete li nam reći koji Vam je projekt bio najzahtjevniji i zašto?
  3. Koji Vam je najdraži projekt na kojem ste do sada radili?
  4. Razvoj tehnologije omogućio je digitalizaciju u procesu projektiranja. Nedostaju li vam ručni nacrti?
  5. Odabiru li klijenti obično cjelokupnu uslugu koju nudite ili se uglavnom odlučuju za pojedinačne? Koju biste uslugu izdvojili kao trenutno najtraženiju?

ZAINTERESIRANI STE ZA PROJEKTIRANJE VLASTITE KUĆE?

VISITORS' IMPRESSIONS

"The island of Krk is beautiful, its beauty is breathtaking. I think it is a real miracle of nature!"

Alisa Leinz
Germany

"I bought an apartment on the island of Krk and I haven't regretted it. I come back every summer with my family and friends."

Gabriella Notini
Italija

"My family enjoys a villa on the island of Krk every summer. Every day is a wonderful adventure with swimming in the crystal clear sea."

Brandon Hills
SAD

"As a photographer, I enjoyed the island of Krk and its natural sights. The island is ideal for artistic and creative hobbies."

Jan Dorek
Poljska

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms