Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

190,000.00

Građevinsko Zemljište na Krku s Projektom i Pogledom na More

Ekskluzivna Prilika za Investiciju: Građevinsko Zemljište u Linardićima, Krk – s Pogledom na More i Projektom za Luksuznu Kuću

Dobrodošli u Linardiće, idilično mjesto na otoku Krku, gdje vam nudimo jedinstvenu priliku za stjecanje građevinskog zemljišta na mirnoj lokaciji s očaravajućim pogledom na Jadransko more.

 

O zemljištu

Građevinsko zemljište prostire se na prostranoj površini, s već plaćenim priključcima, što omogućava brzi početak gradnje. Zemljište se nalazi u mirnom kutku Linardića, a ipak dovoljno blizu centra mjesta, nudeći savršenu ravnotežu između privatnosti i pristupačnosti lokalnih sadržaja.

 

Projekt 

Uz zemljište dolazi i projekt za izgradnju ekskluzivne kuće s četiri apartmana, svaki veličine 100 kvadratnih metara. Svaki apartman je dizajniran da maksimalno iskoristi predivan pogled na more, s prostranim dnevnim boravcima i velikim terasama. Dodatna prednost je podrum od 70 kvadratnih metara, koji pruža dodatni prostor za skladištenje ili može biti pretvoren u rekreacijsku zonu.

 

Zašto Linardići?

Linardići na Krku su poznati po svojoj mirnoj atmosferi, kristalno čistom moru i nezaboravnim zalascima sunca. Njihova blizina kulturnih i povijesnih znamenitosti, kao i izvrsnih restorana i kafića, čine ih idealnim mjestom za izgradnju kuće iz snova ili investicijskog objekta.

 

Vaša investicija 

Ovo zemljište predstavlja izvrsnu investicijsku priliku, bilo da planirate izgraditi kuću za odmor, stalno prebivalište ili za iznajmljivanje tijekom turističke sezone. Projekat koji prati zemljište osigurava da možete brzo započeti s realizacijom vaših snova.

 

Kontaktirajte nas

Za više informacija o ovoj prilici, molimo vas da nas kontaktirate još danas. Radujemo se što ćemo vam pomoći da ostvarite svoje snove o luksuznom domu na Jadranu.

 

Osnovni podaci nekretnine

Property ID : 36-1
Location : Krk
Odaberite tip nekretnine : zemljište
Surface : 808
Cijena : 190,000.00
Ivan Perić, dipl. Oecc.

    Compare Listings

    Title Cijena Status Type Area Purpose Bedrooms Kupaonica