Kako Vam možemo pomoći? Zovite nas na +385-994689161

Prodaja kuća na otoku Krku

Odaberite svoju savršenu nekretninu na otoku Sunca

groomsman3

By Anna Tours

Među 1185 hrvatskih otoka, skrio se jedan poseban kvarnerski dragulj – oaza mira, sunca i dobrog vina – jedinstveni otok Krk. Smješten u središtu Kvarnerskog zaljeva, smatra se jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija svijeta. Njegova blaga mediteranska klima, dobar zemljopisni položaj te mnoštvo sunčanih dana nadjenuli su mu, još u antičko doba, ime “Zlatni otok”. S druge strane, bogata povijesna baština otoka Krka, pripisala mu je još jedno  lijepo ime – kolijevka hrvatske kulture.

Blaga i povoljna klima jamče sjajan odmor u predsezoni, sezoni i podsezoni! More se počinje zagrijavati vrlo rano, tako da sezona kupanja traje čak pet mjeseci. Tragate li za destinacijom za bijeg od gradske vreve, bučnog prometa i zagađenog zraka, vrijeme je da se uputite na otok Krk. Savršeno mjesto za provođenje vremena na otvorenom i istraživanje ljepota netaknute prirode. Tko ne bi poželio imati kuću u ovom malom komadiću raja? Bilo da želite posjedovati nekretninu u privatne svrhe ili pak na njoj profitirati, otok Krk je dobitna kombinacija u oba slučaja. Prodaja kuća na otoku Krku posljednjih nekoliko godina bilježi svoj rast jer su ljudi diljem svijeta prepoznali ovo mjesto kao izvrsnu odmorišnu destinaciju. Uz domaće vlasnike nekretnina, sve veći broj vlasnika iz stranih zemalja svjedoči o atraktivnosti i popularnosti ovog šarmantnog otoka.

“Otok Krk je idealna destinacija za sve one koji žele imati kuću na moru”

Razvijen turizam i sadržajno bogata ponuda

Nevjerojatan prirodni pejzaž, bogata kulturno – povijesna baština, čiste i uređene plaže iz godine u godinu oduševljavaju posjetitelje otoka Krka. Ponuda atrakcija, zabavnih sadržaja, smještaja i nekretnina redovito se osvježava i upotpunjuje tako da svako može pronaći nešto za sebe.

Svaka plaža otoka Krka jedinstvena je na svoj način. Prevladavaju šljunčane plaže idealne za obitelji s malom djecom, a tu je i nekolicina onih za sve ljubitelje sitnog pijeska ili pak betonskih platformi. Čak 14 plaža ima Plavu zastavu koja potvrđuje  čistoću plaže te bistrinu i nezagađenost mora. Osim kupanja, sunčanja te uživanja u koktelima i ukusnoj mediteranskoj kuhinji, na otoku Krku imat ćete priliku iskusiti pravu zabavu. Ponuda je zaista raznolika pa ćete tako moći posjetiti različite muzeje, terarije, akvarije, jahati konje, iznajmiti bicikl, kajak, upoznati morske dubine te uživati u šetnjama i impresivnim panoramskim prizorima.

Ono u čemu otok Krk prednjači nad ostalim otocima je upravo sjajna ponuda zanimljivih sadržaja namijenjena svim uzrastima. Turizam neprestano cvijeta, brojke noćenja i posjeta kontinuirano rastu zbog čega se povećava prodaja kuća na otoku Krku baš kao i interes za kupnjom nekretnine na ovoj kvarnerskoj ljepotici.

Čari netaknute prirode

Sve prirodne ljepote ovog kvarnerskog bisera teško je nabrojati, no mi  smo odlučili izdvojiti nekoliko favorita koje definitivno ne smijete zaobići. Istražite bogatstvo špiljskih ukrasa u Špilji Biserujka. Mnoštvo stalaktita, kalcitnih siga i stupova oduševit će baš svakog posjetitelja.  A za sve one koji maštaju o odlasku na Mjesec, no za to nemaju mogućnosti, predlažemo da se upute do Baške. Tamo se nalazi Mjesečeva staza u smjeru Mjesečevog platoa. Kompletna staza je uređena te je zahvaljujući hladovini savršena za ugodnu šetnju. Put do Mjeseca dug je tri kilometra, a prizori koje ćete vidjeti ostavit će vas bez daha.

Sljedeća prirodna atrakcija koju morate posjetiti je Jezero smješteno nedaleko od Njivica. Riječ je o najvećem prirodnom slatkovodnom staništu otoka Krka. Osim što je unutrašnjost Jezera impresivna, jednako je očaravajuć i krajolik koji ga okružuje.

Također ne propustite posjetiti divne uvale i plaže kao što su Vela Plaža, Soline, Vrbnik, Oprna te mnoge druge. Prodaja kuća na otoku Krku rasprostranjena je cijelom njegovom površinom, a koju lokaciju ćete vi odabrati ovisi isključivo o vašim željama i preferencijama.

Dašak prošlosti u staroj jezgri grada Krka

Ako poželite doživjeti otok Krk od njegovih najstarijih vremena pa sve do modernije povijesti, vrijeme je da prošetate povijesnom jezgrom grada. Poglede će vam plijeniti zanimljive i vrijedne znamenitosti te specifična baština iza koje se kriju razne priče i legende.

Središte zbivanja u davnoj prošlosti bio je trg Kamplin, a danas je upravo ovaj trg jedna od najatraktivnijih turističkih atrakcija. Na trgu se nalazi krčka katedrala koja u svojoj unutrašnjosti skriva raskošan inventar u venecijanskom stilu. Tu je i očuvani frankopanski kaštel kao simbol srednjovjekovne baštine te posebno  lijepa crkva svetog Kvirina. Iako je prva asocijacija na otok Krk more, ne žele baš svi imati kuću prvi red do mora. Pa će tako mnoge ljubitelje povijesti zanimati ponuda i prodaja kuća na otoku Krku, ali ne onih uz more, već prema unutrašnjosti.

Ulice grada Krka omogućuju vam posjete raznim galerijama, muzejima te manifestacijama. Otkrit ćete mnoge skrivene tajne iz prošlosti te doživjeti nezaboravno iskustvo.

Pristupačnost i sjajna povezanost

Kada bismo htjeli nabrojati sve razloge zbog kojih se prodaja kuća na otoku Krku neprestano povećava, ne bi nam bila dovoljna ni cijela knjiga. No, pokušali smo maksimalno sažeti sve prednosti i presudne stavke zbog kojih mnogi odabiru otok Krk za kupnju nekretnine.

Uz sva prirodna i kulturna bogatstva, razlog broj jedan je nedvojbeno pristupačnost ovog otoka. Naime, Krk je najpristupačniji hrvatski otok te je vrlo lako i jednostavno stići do njega. Dok za dolazak na ostale otoke morate čekati trajekt te vrijeme provesti u sporoj i dugotrajnoj vožnji, do Krka možete stići Krčkim mostom koji ovaj otok povezuje s kopnom. Osim toga, na otoku se nalazi i međunarodna zračna luka Rijeka koja stvara poveznicu između Krka i cijeloga svijeta.

Brojni investitori prepoznali su Krk kao izvrsnu priliku za izgradnju nekretnina, pa je tako istovremeno porasla prodaja kuća na otoku Krku, baš kao i njihova kupnja. Uz sve što ovaj otok nudi, nije ni čudo da su se mnogi zaljubili u njegovu ljepotu i odlučili svoj drugi dom sagraditi upravo ovdje. Također, za vrijeme kada vi niste u svojoj kući za odmor, možete ju iznajmiti te ostvariti dodatne prihode. Izvrsna rentabilnost nekretnine na otoku Krku je, usudili bismo se reći, zajamčena!

Posjedovanje  nekretnine na otoku Krku – vrijedna i isplativa investicija

Ulaganje u nekretnine na moru može biti sjajna investicija osobito ako vodite računa o svim bitnim faktorima. To su prije svega lokacija, pristupačnost i sadržaj određene destinacije. Ukoliko su sva tri faktora zadovoljena, imat ćete svoje savršeno mjesto za odmor kao i izvor dodatne zarade. Uzmemo li u obzir sve blagodati i benefite otoka Krka, dolazimo do zaključka da upravo ova destinacija osigurava sva tri navedena uvjeta, a nudi čak i više od toga.

Iz tog razloga, ne iznenađuje činjenica da su potražnja i prodaja kuća na otoku Krku iznimno porasle, a ponuda nekretnina se znatno proširila. Kuća s bazenom, bez bazena, bliže moru, dalje od mora, u modernom ili pak rustikalnom stilu… Odabir je isključivo na vama. Pronađite nekretninu o kakvoj sanjate i napokon počnite živjeti svoj san!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

47 thoughts on “Prodaja apartmana na otoku Krku

 1. We are happy to welcome you!

  Newsletters of Your messages via contact forms to the sites of companies via any countries and domain zones of the world.

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai

  WHAT IS THE MAILING OF SITES BY CONTACT FORMS?
  This is a type of mailing using the feedback forms that are located in the contact section of the website and filled by our robot in automatic mode with a rate of a few thousand feedback forms per minute, while the alphanumeric code from the pictures (CAPTCHA) is also solved.
  After that, the correspondent e-mails including your commercial offers are sent to the electronic addresses of organisations.
  When sending mailing by contact contact forms, it turns out that each website sends a message to its own e-mail and, therefore, all messages arrive in the inbox of the exact electronic address in which the firm is ready to receive the commercial information.

  Unique Trade Offer:
  Fast 100-percent notification of firms and website owners about new business offers.
  Search of new customers that other types of advertisements cannot find.

  AIM:
  Finding new customers that cannot be found through other types of advertisements.

  Benefits:
  1.one hundred % delivery of cooperation letters.
  2.Expansion of the client base.
  3. Expansion of the market share.
  4.Mailings based on topics and regionality.
  5. Sending information to company officials.
  6. Supply/demand analysis.
  7. Conducting marketing campaigns.
  8. Studying public opinion and conducting surveys.
  9. Fast notofication.
  10. Price.
  11. Entering the international markets.

  Undeniable advantages:
  1.When sending mailing by feedback forms, all e-mails arrive in the inbox folder. When sending mass e-mails, this can reach up to five percent.

  2.When sending mailing by contact forms it is possible to send a few million messages per day to inbox folders. When sending e-newsletters a few thousands arrive in the inbox folders, the rest often either do not reach or arrive in the spam folder.

  3. When sending mailing by feedback forms a letter does not get blocked by mails because it is sent from different sites. When sending e-mail newsletters it is possible to send a few thousands of those but nevertheless all the IP addresses from which the mailing is done will be in “BAN”.

  4. When sending mailing by feedback forms the minimum number of macros is used to form headings and text of the letter. When sending bulk e-mails, it is necessary to use synonyms («macros») for each phrase and create thousands various headings.

  5. A lot of firms try to hide their mailbox and only leave a contact form for contacting with them.

  6. When sending e-newsletters, your cooperation offer can be delivered to every employee of the firm, (which causes discontent) compared to mailing by contact forms where the letter is received at the mailbox specifically set up for cooperation offers.

  7.half of corporate mailboxes are placed on free e-mail servers, they are badly “searchable” by e-mail address, but when sending mailing by feedback forms through these e-mail servers, all letters are 100-percent delivered to the recipients.

  8. Only thirty-forty % of organisations get into the directories within 2-3 years, and all the other ones are already located in our VOIS databases and are waiting for your cooperation offers.
  Thus that emails of companies from directories are spammed, which means that they will not have such profit as when sending mailing by contact forms using our the newest WHOIS databases.

  9. Any kind of stop words in the body or headings of the letter can be sent through contact forms. When sending e-mail newsletters, such messages either are not delivered the recipient or arrive in a junk folder.
  The list of stop words of mails includes almost all words and phrases that encourage potential customers to take actions.

  Application:

  1. Increasing the customer base.
  2. Quick informing of marketplaces about new cooperation offers.
  3. Accessing directors.
  4.demand analysis.
  5. Conducting tenders.
  6.Conducting marketing campaigns.
  7.Conducting surveys and studying public opinion.
  8. Searching for customers abroad.

  Reasons for purchasing this service:

  1. 100-percent delivery of your letters and commercial offers to millions of businesses around all countries in the world.
  Every internet resource sends a e-mail to itself so all filters of mail systems are bypassed.

  2.Mailing by contact forms is an excellent way in for conducting all sorts of researches of marketing, studies and surveys of social opinion on any kind oftype of activity and direction.
  When sending mailing by contact forms, you will will be absolutely sure that your message has been delivered to 100-percent of users of your service and product and if a product or service is “badly promoted”, then the potential problem lies in in something else, for example in cost.
  At the same time, within one week you will see demand for your own services and products, you will not have to spend money on renting an office and other more time-consuming and expensive marketing activities.

  3.Mailing by feedback forms is the most economical and quickest way to get your product or service to the international markets.

  4. Mailing by feedback forms is an excellent tool for conducting all sorts of tenders.

  5.Monthly update of the database, as more than 150,000 new sites, are registered all over the world daily, and you, in turn, get new potential clients.

  6. Full geographical scope for all countries of the globe.

  7. We offer customers that you will not find through other advertisement.
  When sending mailing by feedback forms, you will be able to reach out that part of your customers, that is impossible to “break through” in automatic mode in another way.
  For instance, you will be able to send a cooperation offer to those potential customers that were previously unavailable due to e-mail filters while sending mass e-mails.
  Now, there is a unusual situation: businesses that got into the directories are literally spammed with all sorts of cooperation offers while very little or no e-mails are sent to the remaining ones.

  8. Unique technology of decrypting the CAPTCHA.
  There are special services for solving numeric and alphabetic code (captcha/CAPTCHA). It costs a dollar to solve thousand CAPTCHAs.
  Therefore, processing one million websites the robot solves a million CAPTCHAs, which costs 1000 dollars only to decode captcha/CAPTCHA, and with our service this is free for you!

  9. By ordering mailing by contact forms, you are promoting your product or service not to separate individuals, but to organisations, for instance domain .com, where more than 150 million commercial firms from all countries of the world are collected (we have samples of them from all international zones for every country).

  10. Mailing by contact forms is also a subtype of text mailing
  E-mail that is linked to the feedback form is the main mailbox of organisations through which orders and business offers are sent. This e-mail is also set up for phones as it is necessary to respond to the messages very fast so as not to lose the application or the relevance of the business offer.

  11. The base of every country also includes all joint companies from all countries of the world working with or closely related to this country, for instance, national communities and diasporas.
  Sanctions of search engines and mail systems?
  These mailings are an alternative to sending e-mail newsletters, therefore search sanctions and “BAN” do not apply to them.
  Mail delivers the data of letters to the inbox folder, as it bypasses through the “warm channel” from the new IP address of the internet resource to the corporate email of the same site.
  In other words, these mailings “live in letters” and filters of mail systems do not respond to them, because mails have a certain trust in communication channels between sites and corporate emails.

  OUR DATABASES:
  You can purchase our databases separately from the mailing by sending us a request by feedback form.

  MORE THAN 2000 WHOIS DATABASES BY DOMAIN ZONES AND COUNTRIES.

  COLLECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN CONTINENTS OF THE WORLD.

  SELECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN LANGUAGES.

  SELECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN WEBSITE BUILDERS.

  COLLECTIONS OF DATABASES BY THE MAIN COUNTRIES.

  HOW TO MAKE AN PROMOTIONAL OFFER FOR MAILING BY FEEDBACK FORMS:
  The simplest text of the message + headings, the main goal is to interest the customer, and they will read the rest on your site.
  Most likely, all ads on your subject are already on the networks, enter the necessary requests into the search bar and choose the most successful ones.
  The headings are substituted randomly from .txt file.
  Only messages in the text form are sent, links are inserted without problems, they are active. If the customer needs pictures or more specific information, then you should forward the future customer to visit your website.

  In the letter:
  Text without pictures, since pictures do not pass through the feedback form.
  Your contact details:
  Site address:

  Fields to fill in:
  Name:
  Country:
  City:
  Internet resource:
  Several headings:
  Email for autoresponces:

  website =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai
  Price List =» xn—-7sbb1bbndheurc1a.xn--p1ai/en/price/

 2. Dear sir!

  Mass Internet ads for growth of factors influencing consumer behaviour.
  website: xn—-ftbeand5abdikisgee.xn--p1ai/home/

  Behavioural factors are certain actions of visitors on the web page, such as:
  logging in to the internet resource, viewing pages, time spent on the website, “clicks” on links, repeated returns to the website.

  UTO:
  Widespread placement of your ads on the web in order to attract potential customers.
  Growth of factors influencing consumer behaviour occurs by the mass placement of your ads without specifying the address of your web page, but with the indication of other features identifying only your company according to which you presently become first in the search results. These features can include a phone, a unique name of the website or company, an identifier (a number, a product code, services, promotions), a physical address of the firm and etc.

  MAIN AIM:
  The mass attraction of potential customers to your web page, products and services.
  Growth of factors influencing consumer behaviour.

  BENEFIT:
  An increase in online resource visitors who will find your website directly from ads using search engines as well as through additional results of search engines themselves related to a wide range of key queries on your subject.

  THE MAIN ADVANTAGES OF THIS TYPE OF AD:
  1. Spread.
  2. Placement speed.
  3. Cost.
  4. Topic orientated.
  5. The widest reach.
  6. Regionality.
  7. Organic growth of factors influencing consumer behaviour.

  REASONS TO ORDER LARGE-SCALE ADS PLACEMENT ONLINE ДЛЯ GROWTH OF BEHAVIOURAL FACTORS:

  1.Widespread attraction of potential customers to your services and products through direct access from ads.
  2.Organic promotion of your online resource, due to search beginning to additionally suggest it for the widest range of key queries based on your topic.
  3. The absence of “bans” and “filters” of search, due to ads being published without an indication of an url to the web page.
  4. An increase in website traffic, which leads to an increase in orders and an expansion of the client base.
  5. “Warm traffic”, since only engaged customers visit the web page.
  6. Attraction of individuals and legal entities.
  7. Analysis of demand for services and goods.
  8.Placement of your ads in different countries all over the world.

  WHERE ADS ARE PLACED:

  Ads are placed: on billboards, in guest books, in comments, in catalogues, on forums.
  Ads are placed on your: landing pages, phones, YouTube videos, social media accounts, websites, and on links to your other ads.

  SEARCH ENGINE SANCTIONS:
  In this type of ad a ban by search engine is not possible, since ads are published without specifying an live link to the internet resource.

  Working method:
  You send us the text of the ad, where your unique name and identifier is indicated at the end of the message, according to which an interested user can quickly find your online resource in search results in order to get more information about your product.
  To do this, identifier or a unique name must be published in the appropriate section of your online resource и easily and quickly be found in search results.

  Randomisation:
  Randomisation of ads is done according to the formula, which is commonly accepted by many programs. As a result of randomisation, many unique ads are obtained from one ad variant.

  This is achieved by physically synomising the ad text, while the meaning of the messages does not change and remains understandable.

  website: xn—-ftbeand5abdikisgee.xn--p1ai/home/

 3. The next time I read a blog, Hopefully it does not fail me just as much as this particular one. I mean, Yes, it was my choice to read through, but I truly believed youd have something helpful to talk about. All I hear is a bunch of moaning about something you could possibly fix if you werent too busy seeking attention.

 4. Im excited to discover this web site. I need to to thank you for ones time for this wonderful read!! I definitely savored every bit of it and I have you bookmarked to look at new information in your web site.

 5. https://www.vykupspb.ru/ – Быстрый выкуп кредитных автомобилей марки AC модели 807, 1985 года выпуска, тип кузова компактвэн с объемом двигателя 1285 коробка передач механическая в Питере.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Slični postovi

Call Now Button